limba română english version български
Intermer Industries - Motoare electrice marca Menzel Elektromotoren

Intermer Industries este o companie care are ca activitate comertul cu motoare electrice produse de firma germana Menzel Elektromotoren, avand istorie si traditie de aproape 90 de ani in productia de masini electrice.

Sediul central cat si productia sunt in Berlin, dar societatea are sucursale in tari ca Marea Britanie, Franta, Suedia, Italia si Spania dar si parteneri in intreaga lume.

Stocurile din Germania ale companie ajung la 20.000 de motoare de diverse puteri, de joasa sau inalta tensiune in curent alternativ dar si de curent continuu.

Motoarele electrice Menzel Elektromotoren sunt prezente pe piata din Romania din 2007 in diverse ramuri ale industriei cat si in agricultura.

Consider ca firma Menzel Elektromotoren este cea mai serioasa companie din domeniul pe piata din Romania deoarece in decursul colaborarii noastre, a dat dovada de seriozitate, flexibilitate, adaptabilitate rapida la nevoile si cerinte clientilor din tara, oferind motoare de o calitate exceptionala. Pastae Bogdan - Administrator si Director General